>>Anarchistisch kwartaalblad ‘Strafblad van het Noorden’ [2023]

“Horizontaal georganiseerde propaganda op verknipt A4 papier.

Het strafblad is bedoeld als platform voor anarchisten, krakers, punks en ander dergelijk tuig in het noorden om kunst, nieuws, opinies en ander zulke gebeurens te kunnen delen. Er gebeurt genoeg, maar nergens valt er wat over te lezen of te zien. Sommige dingen kun je natuurlijk beter niet vastleggen, maar zelfs dan is er nog genoeg om over te schrijven en discussiëren.

Als collectief willen we recente bezigheden en opinies vastleggen, om met elkaar te delen en voor later vast te leggen. Daarbij komt natuurlijk ook dat we toekomstige acties, nieuwe en oude collectieven, kunst, muziek en alzovoorts uit de beweging willen verspreiden en delen. In tegenstelling tot (door ons geliefde) BdO, zijn wij puur een lokaal project, en werken we klein en goedkoop. Meehelpen of inzenden?

Stuur je artikel of vraag naar strafbladvanhetnoorden@proton.me Socials: [Big Tech] twitter @strafblad_161 insta strafblad.van.het.noorden Inzendingen zijn nu open! De deadline voor de volgende editie is 20 april, dus stuur je stukje voor dan in!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s